bekijk

Asito verbindt meer dan 1000 mensen tijdens ‘Asito samen eten’

Van 7 t/m 11 oktober organiseert schoonmaakbedrijf Asito het jaarlijkse evenement "Asito samen eten." Gedurende deze week komen collega’s, klanten en andere betrokkenen op bijna 60 locaties door heel Nederland samen om te eten en elkaars cultuur te ontdekken.

Asito samen eten

Samen eten verbindt

Adriaan Belonje, algemeen directeur Asito, benadrukt het belang van samenkomen: “Samen eten verbindt. Bij Asito werken meer dan 100 nationaliteiten. De kracht van Asito ligt in het samen doen. We vinden het belangrijk dat we aandacht hebben voor elkaars cultuur en achtergrond, zowel binnen onze teams, als in de relatie met onze klanten. Dit legt de basis voor wederzijds begrip en respect.”

Van Den Helder tot Maastricht

Dit jaar wordt er gedurende de week op bijna 60 locaties samen gegeten, verspreid van Den Helder tot Maastricht, waaronder Asito-locaties, klantlocaties en zelfs thuis bij collega’s. Op elke locatie wordt het samen eten naar eigen invulling georganiseerd.

Over Asito samen eten

Sinds 2011 is Asito samen eten (voorheen: Nationaal Integratie Diner) een initiatief van Asito. Inmiddels is het uitgegroeid tot een landelijk evenement waar we duizenden mensen met elkaar verbinden door samen te koken, te eten én te proeven van elkaars cultuur. Het samen eten sluit namelijk volledig aan op het karakter van Asito en de essentie van onze cultuur: het samen doen. In de week van Asito samen eten proeven we van elkaars cultuur door te koken, gezamenlijk te eten en elkaar te ontmoeten. Iedereen die mee wil doen, kan meedoen.

mobiel icon
mail icon
deel dit bericht op